Posted on Leave a comment

Anledningar till att anlita flyttstäd

Städning är för många en avkoppling eller ett nödvändigt måste. Flyttstädning är dock något helt annat. Vid en flytt kommer någon annan att göra en bedömning om din städning är tillräckligt bra eller inte. En flyttstäd är alltså väldigt omfattande och inkluderar alla ytor i hela bostaden inklusive fönster, garderober, badrum, kök (spis, kyl och frys) samt golv. Att utföra en flyttstädning på egen hand innebär oerhört mycket jobb och är tidskrävande. Städfirmor och erixonflytt.se som är professionella har tillgång till rätt utrustning för arbetet och kan utföra jobbet betydligt snabbare än vad du själv kan åstadkomma inom samma tidsram.

Spara krafter

En flyttstädning är detsamma som grovstädning och är mer arbetskrävande samt tar mer tid än vad de flesta tror. Förutom all annan stress och planering inför en flytt är kravet på en grundlig städning vanligtvis ovälkommen. Många gånger behöver du köpa alla möjliga rengöringsmedel för att få jobbet gjort. Det krävs till exempel speciella medel för rengöring av ugnen plus andra medel för rengöring av kakel och våtrum. Att anlita ett professionellt företag att ta hand om flyttstädningen är för de flesta en välkommen hjälp och en stor lättnad. När ett företag utför din flyttstädning kommer de att se till att ditt hem blir rent och klarar en inspektion. Du kan istället fokusera på allt annat viktigt inför flytten såsom packning.

Flyttstäd gör flytten enkel och smidig

Det brukar gå bra att boka flyttstäd hos de flesta flyttfirmor eller hos ett renodlat städföretag. Ta gärna in offerter från flera olika företag för att få bästa pris. När du hittar en städfirma som du gillar kan du gå vidare i mer detalj om vad du behöver få städat. En flyttstäd kommer att ta minst en arbetsdag. Ett tips är att boka din flyttstädning och flyttransport i angered samma dag som du flyttar in i din nya bostad och var noga med att inte boka din städning under flyttdagen. Vanligtvis har städfirmor en bra beskrivning av vad som ingår i en flyttstädning. Titta igenom den och var noga med att alla områden som du behöver få städade är inkluderat. Ju tydligare och mer detaljerad du är med vad du förväntar dig desto bättre kommer slutresultatet att bli.

En tom bostad

Så snart som du tömt din bostad och flyttat ut kommer din flyttstädning att utföras av professionell personal med rätt städmaterial. De flesta seriösa företag som sköter flyttstädningar erbjuder en nöjd kund-garanti. Garantin innebär att om det förekommer eventuella synpunkter på städningen kommer företaget att åtgärda detta utan extra kostnad. Kontrollera vad som ingår i flyttstädningen och ta reda på vilka förberedelser du måste göra själv. För köket brukar det till exempel krävas att du ser till att din kyl och frys avfrostas samt stängs av så att personalen kan rengöra dina vitvaror.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *